kutuptayazgibi
Bekir de imzaladı Uyeolp
kutuptayazgibi
Bekir de imzaladı Uyeolp
kutuptayazgibi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kutuptayazgibi

kutuptayazgibi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bekir de imzaladı

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Bekir de imzaladı Empty
MesajKonu: Bekir de imzaladı   Bekir de imzaladı EmptyPerş. Haz. 25, 2009 8:05 pm

Fenerbahçe'den bir imza şov daha!.. Fenerbahçe, Gaziantepspor'dan aldığı yeni transferi Bekir İrtegün ile sözleşme imzaladı.Bekir, Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleşen ve Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da yer aldığı imza töreninde kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeyi imzaladı.
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman "Fenerbahçe şampiyon olamadığı zaman hedeften uzaktadır. Geçen sene benim dışardan gördüğüm kadarıyla sonuçtan öte takımın mücadeleden uzak alması göze çarpıyordu. Bu sezon transferde mücadeleci oyuncular alıyoruz. Önce Mehmet Topuz, sonra Özer şimdi de Bekir... Bekir de Fenerbahçe için hem Türk futbolu için hem kendisi adına hayırlı olsun. Gelecek onun adına ve bizim adımıza hayırlı olsun."
Fenerbahçe'nin yeni transferi Bekir ise, "Önce Aykut hocama teşekkür ediyorum. Sonra başkanımız Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ve yöneticilerimize teşeşkür ediyorum. Bu transfer Ocak ayında da gerçekleşebilirdi ama nasip bugüneymiş. Başkanımızın verdiği şampiyonluk sözünde de katkımız olursa çok mutlu olacağım. Geçen sezon Fenerbahçe kötü bir performans gösterdi ama bu sezon Fenerbahçe iyi transferler yapıyor. Ben de elimden gelen en iyi katkıyı göstermeye çalışacağım." dedi.
Bekir İrtegün sözlerine şu şekilde devam etti; "Fenerbahçe Stadı'nda oynamak apayrı bir duygu. Taraftarın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Böyle bir camiada işiniz zor. Çünkü sürekli iyi performans göstermeniz gerek, önemli olan buraya gelmek değil, burada kalıcı olmak. Daha önceden başarısız olan arkadaşlarımız oldu ama ben kendime güveniyorum. Tecrübem çok üst seviyede değil ama az olduğuna da inanmıyorum. Bu anlamda çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Ben korkmuyorum elimden geleni yapıp, bu takımda kalıcı olacağım."
Bekir "Aziz Yıldırım'ın verdiği sözler benim üstümde baskı yaratmıyor. Çok büyük baskı olacağını zannetmiyorum. Baskı da olsa biz elimizden geleni yapacağız. Mutlaka Fenerbahçe'de yeni bir yapılanma var. Aykut hoca da bizim için bir avantaj ve bizleri çok iyi tanıyan bir hoca." diyerek, sözlerini noktaladı.
http://kutuptayazgibi.forummum.com

Bekir de imzaladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Belediye Can Arat ile imzaladı